dijous, 4 d’octubre del 2012

2a Tardor Gastronòmica (octubre 2012) - Sant Celoni

Aquest cop us parlaré d'activitats que es duran a terme en el poble on jo visc, Sant Celoni (Vallès Oriental). Aquestes activitats es desenvoluparan durant tot el mes d'octubre, dins la Tardor Gastronòmica. Aquesta iniciativa s'emmarca en la difusió de la marca Sant Celoni. Bosc, cuina i patrimoni, que recull els elements que defineixen l'atractiu turístic de la vila.
 
Les activitats que es realitzaran durant tot el mes d'octubre són les següents:
 
- Divendres 5 i dissabte 6: Fira de productes alimentaris artesanals del nostre territori. Venda d'embotits, làctics i formatges, herbes i conserves, pa, coques i xurros i altres productes naturals i de qualitat. De 10 a 20.30 h a la plaça de la Vila.

- Dimecres 10: Cuina en directe. Demostració de cuina per part de cuiners de Sant Celoni. De 10 a 13 h a la plaça del Bestiar. A càrrec del Restaurant Tastacel.
 
- Divendres 12: Tast de varietats antigues de tomàquet. De 11 a 13 h a la plaça de la Vila. A càrrec de Pep Salsetes, amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Oriental.
Xerrada d'iniciació a tast de vins. A les 19 h a la Sala Bernat Martorell de Can Ramis.
 
- Dissabte 13: Tasta i cata: platets de tardor i vins. De 19 a 24 h a la plaça de la Vila.
 
- Dimecres 17: Cuina en directe. Demostració de cuina per part de cuiners de Sant Celoni. De 10 a 13 h a la plaça del Bestiar. A càrrec del Restaurant Fogons del Mètric.
 
- Divendres 19: Sopar - maridatge. A les 21 h al Restaurant Els Avets.
 
- Dissabte 20: Mostra de tapes. De 19 a 24 h a la plaça de la Vila.
 
- Dimecres 24: Cuina en directe. Demostració de cuina per part de cuiners de Sant Celoni. De 10 a 13 h a la plaça del Bestiar. A càrrec del Restaurant Les Albes.
 
- Divendres 26: Mostra de cuina d'altres terres. De 19 a 24 h a la plaça de la Vila.
 
- Dissabte 27: Demostració de disseny artístic de tartes. De 10 a 13 h a la plaça de la Vila. A càrrec de la Delegació Catalana de l'Associació Espanyola de Dissenyadors de Tartes, Asesdetartas.
Mostra de panellets i vi bo. De 18 a 20.30 h a la plaça de la Vila.
 
Durant tot el mes d'octubre, 13 restaurants celonins oferiran uns menús especials en motiu de la Tardor Gastrònomica. També es durà a terme el Corretapes, un concurs on 14 establiments oferiran tapes especials i els comensals es convertiran en jurat i podran valorar quines són les millors. Entre els comensals participants es sortejarà un àpat per a dues persones que oferirà l'establiment guanyador.
 
Des d'aquí us animo a acostar-vos a Sant Celoni i participar d'alguna de les activitats!
Per a més informació podeu consultar la pàgina web www.santceloni.cat/turisme.
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada