dimecres, 3 d’octubre del 2012

Restaurant Torres Petit - Manlleu

Com ja us vaig comentar en l'última publicació, el passat 22 de setembre vam anar a Manlleu en motiu del dia CUINA, dins la Festa del Porc i la Cervesa.
Aquell mateix dia vam dinar al restaurant Torres Petit. Aquest forma part d'un edifici on hi trobem el Torres Hotel, la Fonda Torres, la Torres Sala Ter (saló multiserveis) i finalment el Torres Petit (www.torrespetit.com).
Durant el cap de setmana de la Festa del Porc i la Cervesa, el Torres Petit ofereix tres menús especials: el Menú Tapes "Tot inclòs" de 25,50€, el Menú Business de 27€ i el Menú Degustació d'en Manel de 55€. Nosaltres ens vam decantar pel Menú Business.
 
Primer va consistir en un petit snack de xips de iuca i mandioca, aromatitzades amb curri. Haig de dir que ens va sorprendre molt i vam haver de preguntar al cambrer què menjàvem, ja que no sabíem identificar els gustos. Sempre està bé provar coses noves i ens va agradar molt.
Després ens van portar una tapeta d'aperitiu que consistia en dos bunyols de botifarra del perol sobre un puré de poma. Personalment, em va agradar molt la untuositat adequada del bunyol i el contrast que feia amb el puré. Un 10.
El següent plat va ser una amanida amb galta de porc a la reducció de cervesa negra. La galta de porc (tallada a làmines fines) estava molt tendra i combinava molt bé amb els brots verds de l'amanida. L'únic inconvenient és que hi vaig trobar a faltar més reducció de cervesa, no es notava gaire el gust.
Posteriorment, ens van portar un arròs amb costella i ceps. Aquest plat, junt amb els bunyols del principi, van ser els plats que ens van agradar més. L'arròs estava al punt, havia agafat molt bé els sabors de la costella i els ceps, i la temperatura a l'hora de servir era més que correcte. Un arròs fred no val res.
Més tard, podies triar entre dos plats: rap a la llimona amb pols de nyoca o peu de porc amb escalivada. Jo vaig triar el peu de porc. El plat consistia en un farcell de pasta brisa farcit amb trossos de peu de porc i escalivada. El plat estava bastant bo, l'única cosa que no em va acabar de convèncer és que s'hi trobés algun petit osset. Seria més agradable en boca no trobar-ne.
 
Després també podries triar entre un tastet de formatges artesans o un sorbet de gerds. Em vaig decantar pel tastet de formatges, encara que amb una mica de reticència per por d'embafar-me massa. Et servien, d'un carretó (foto), 7 o 8 formatges tallats prims repartits de menys a més intensitat i amb una confitura de pètals de rosa per no barrejar gustos entre formatge i formatge. Va ser una molt bona tria, formatges i gustos alguns bastant peculiars.
Finalment de postre ens van dur una sopa freda de maduixes amb gelat de vainilla. Plat correcte.
I amb els cafès, uns petits fours i podries triar entre quatre tipus de sucres per acompanyar.
 
Menjar: 8'5
Presentació: 7'5
Servei: 8. Encara que en algun moment vam haver d'esperar entre plat i plat, va valdre molt la pena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada